NU DRAR VI IGÅNG BOKNING AV GRUPPTRÄNING HÄR PÅ VÅR HEMSIDA (PASS FRÅN DEN 17/3)!!!

Som ni kanske hunnit se så kommer bokning av gruppträning framöver att ske via webben här på vår hemsida! Snabblänk: https://exercisegym.se/bokning/. Nästa veckas pass (v.11) är sista passen som bokas/avbokas som det hittills gjort – genom att skriva upp sig/stryka sig i bokningspärmen här på gymmet. Det första passet som kan bokas på hemsidan(redan upplagt) är Boxingen måndag 17/3.

VILKA PASS FINNS REDAN UPPLAGDA?

Nu till en början finns alla pass mellan den 17/3 – 30/3 upplagda på hemsidan och är bokningsbara.

HUR LÅNGT I FÖRVÄG LÄGGS PASSEN SEN UPP?

Tanken är att passen efter detta blir bokningsbara på kvällen (senast 22:00) en vecka innan passet hålls (samma veckodag som passet hålls). Enda undantaget är helgpassen, alltså i nuläget YogaFlow på söndagar, som kommer att läggas ut måndag förmiddag (senast 11:00).

Exempel:
Fredagar (cycling och crossfit) blir bokningsbara senast 22:00 fredagar.
Söndagar (YogaFlow) blir bokningsbart senast 11:00 måndagar.

HUR GÖR MAN FÖR ATT BOKA?

  1. Gå in på vår hemsida och klicka på ”bokning” (alternativt använd direktlänken: https://exercisegym.se/bokning/)
  2. Klicka på det passet du vill boka.
  3. Vid första bokning: Fyll i namn, mailadress och telefonnummer och ”skicka bokning” (du får ett bekräftelsemail och samtidigt skapas en användare – lösenord skickas till din mail). Bokningar efter detta sker genom att logga in sig på den användare man får vid första bokningen, skriva in telefonnummer och skicka bokningen.

HUR GÖR MAN FÖR ATT SE BOKNINGAR/AVBOKA?

  1. Gå till vår hemsida, håll markören över ”bokning” -> (klicka på) ”mina bokningar”.
  2. Logga in med de användaruppgifter du fick vid första bokningen (om du i detta läge kommer tillbaka till startsidan, gå in igen på ”bokning” -> ”mina bokningar”.
  3. Här ser du dina bokningar. Vill du avboka ett pass, tryck ”avboka” och acceptera.

Fortfarande gäller att avbokning av pass sker senast 11:00 vid kvällspass/18:00 kvällen innan vid morgonpass. Den som missköter detta (avbokar sig för sent/uteblir från passet) kommer att få sin användare spärrad till denne betalat 70 kr.

Om något är oklart/strular snälla skicka ett mail till exercisegym@gmail.com så försöker vi fixa detta så snart som möjligt!!!

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar